Persberichten

VVN-Heusden vindt fietscontroles zeer noodzakelijk.

 

Ieder jaar weer staan mensen van de afdeling Heusden van Veilig Verkeer Nederland paraat om de fietsen van de scholieren in de gemeente Heusden te controleren.

meer

Opfris cursus verkeersregels

Regelmatig worden we geconfronteerd met nieuwe verkeersborden en verkeersregels. Maar weet u eigenlijk nog wel wat de bestaande borden ook alweer betekenen? Het is ook al weer zo lang geleden dat u uw rijbewijs hebt behaald. Intussen zijn er verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen. Daarom biedt V.V.N.-Heusden u de kans uw kennis bij te spijkeren in een vernieuwde korte theoriecursus.

meer

Veilig rijden met electrische fiets

Net als vorig jaar organiseert de afdeling Heusden van VVN een informatiebijeenkomst. Deze is speciaal voor (oudere-) fietsers die overwegen om elektrisch te gaan rijden of al in bezit zijn van een elektrische fiets.

Deelname aan deze informatie bijeenkomst, die gepland staat op maandag 22 mei a.s. ’s avonds van 19:00 tot ca 21:30 uur bij Profile Fitters in Vlijmen.

meer

Informatiebijeenkomst over de elektrische fiets een groot succes.

De door VVN afdeling Heusden op 1 maart georganiseerde informatie bijeenkomst voor de gebruikers en/of kopers van een elektrische fiets werd een groot succes. 

meer

Fietslicht controles

Vrijwilligers van VVN afdeling Heusden zijn weer druk bezig met het controleren van de fietsverlichting van leerlingen van de basisscholen in de gemeente Heusden.

meer

Voorzitter Wim Pors overleden

 

 

meer

Opfriscursus Verkeersregels

We kennen het allemaal: wat betekent dat verkeersbord ook al weer. Het is ook al weer zo lang gelden dat we voor ons rijbewijs hebben afgereden. Intussen zijn er verkeersregels veranderd en is de intensiteit van het verkeer enorm toegenomen. 

meer